Etusivu > Uutiset > Tunnetko jo Young Professionals -ohjelmamme?

Tunnetko jo Young Professionals -ohjelmamme?

Young Professionals –kokous

Young Professionals (YP) –ohjelman tavoitteena on löytää nuoria sähköteknisen alan asiantuntijoita, joita perehdytetään kansainväliseen standardointiin. Se tarjoaa kokemusta sekä laajan kansainvälisen kontaktiverkoston toisiin asiantuntijoihin ja organisaatioihin.

Ohjelmaan hakevalta odotetaan, että hän osallistuu komiteatyöskentelyyn tai toimii muuten aktiivisesti sähköteknisen standardoinnin parissa, hän on iältään alle 36-vuotias ja työskentelee sähköteknisellä alalla. Kiinnostuitko itse tai tunnetko jonkun toisen, joka sopii kuvaukseen?

SESKO voi nimetä vuosittain kaksi osallistujaehdokasta kolmipäiväiseen IEC Young Professionals Workshopiin, joka järjestetään IEC:n yleiskokouksen yhteydessä. Tämän vuoden lähtijöiden suuntana on San Francisco 30.10.-4.11. Kokouksen agendaan voit tutustua tästä. Viime vuonna workshop järjestettiin Dubaissa - katso sieltä video (2:26) ja uutinen.

Yllä oleva kuva on vuodentakaisesta kotimaisesta YP-tapaamisestamme, jossa kokeneemmat asiantuntijat antoivat viime hetken neuvoja IEC YP -workshopia varten. Tänä vuonna vastaava tapaaminen on 26.8. Helsingin Olympiastadionilla. SESKOn YP-ohjelmaan kuuluu myös yhteispohjoismainen Nordic Young Professional workshop.